In  EinaiMust

Πως Χρησιμοποιώ Σωστά Ένα Backpack;!

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτά
Κανείς δεν θέλει να πονάει σε ώμους & μέση όταν κουβαλάει μια βαριά τσάντα! Ούτε φυσικά να ρισκάρει να έχει διαρκώς λάθος στάση στο σώμα του!
Κι όμως ένα σωστά φορεμένο & λειτουργικό Backpack θα σας βοηθήσει να στέκεστε σωστά και θα σας απαλλάξει από πονάκια & ταλαιπωρία! Πρέπει όμως να το χρησιμοποιείτε σωστά!
1. Φορέστε και τα 2 λουριά του backpack σας.. υπάρχουν εκεί για να σας κάνουν τη ζωή Εύκολη! Αν το περνάτε στον έναν ώμο μπορεί να έχετε μυϊκούς πόνους!
2. Προσαρμόστε τα λουριά με τέτοιο τρόπο ώστε το backpack να εφαρμόζει στην πλάτη & το σώμα σας! Γι΄αυτό είναι εκεί οι αυξομειωτές!
3. Μην σφίγγετε τους ώμους σας, κάντε δοκιμή για να δείτε σε πιο σημείο αισθάνεστε πιο άνετα το τέλειο σακίδιο σας & σφίξτε τα λουράκια! Το σώμα σας ξέρει καλύτερα από εσάς την σωστή θέση!
4. Χρησιμοποιείστε όλες τις θήκες και μοιράστε το βάρος που κουβαλάτε! Το Backpack σας έχει τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές θήκες για να κατανέμετε σωστά το φορτίο σας! Τοποθετήστε λειτουργικά το κάθε πράγμα στην θήκη του και περπατήστε άνετα!
5. Ζυγιστείτε!! Ναι σωστά διαβάσατε! Ζυγιστείτε πρώτα εσείς & μετά ζυγιστείτε το Backpack σας! Αν το σακίδιο σας είναι πιο βαρύ από το 20% του βάρους σας πρέπει σίγουρα να αφαιρέσετε πράγματα! Η ιδανική αναλογία είναι 10% έως 15% του σωματικού σας βάρους!
facebook
twitter