Εταιρική Παρουσίαση

Εταιρική παρουσίαση

Η Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ ιδρύθηκε το 1987, στοχεύοντας στην αγορά χαρτικών και σχολικών ειδών. Είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των σχολικών ειδών γραφείου, χειροτεχνίας και προϊόντων license.

Η εταιρεία καλύπτει την ελληνική αγορά, με κεντρικά γραφεία και αποθήκες στη Θεσσαλονίκη, υποκατάστημα στην Αθήνα και δίκτυο πωλήσεων το οποίο προωθεί τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτει τα προϊόντα της με πάνω από 5000 σημεία πώλησης και πελάτες κυρίως καταστήματα γραφικής ύλης, βιβλιοπωλεία, b2b εταιρείες, αλυσίδες σούπερ μάρκετ, υπεραγορές και καταστήματα με είδη δώρων. Παράλληλα η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές σε χώρες τις Ευρωπαϊκής ένωσης καθώς και στην ευρύτερη αγορά της Κύπρου και των Βαλκανίων.

Η Διακάκης Εισαγωγική διευρύνει την γκάμα της δημιουργώντας με επιτυχία δικά της σήματα, όπως τα Luna, Keyroad, Must, Tesoro, Stop&look. Η σειρά Luna , μια από τις πιο ισχυρές και ανταγωνιστικές προτάσεις στην αγορά , πέρα από τα σχολικά και τα είδη χειροτεχνίας , επεκτείνει την ποικιλία της σε είδη γραφείου αλλά και είδη πάρτυ. Παράλληλα η συνεργασία με μεγάλες εταιρείες εμπορικών σημάτων όπως Walt Disney, Marvel, Eone, Nickelodeon, Warner Bross, Universal, Smileyworld Limited, Mattel, εξασφαλίζει για την εταιρεία την κατοχύρωση εμπορικών σημάτων σε επώνυμους ήρωες. Επιπλέον η συνεργασία μας με την εταιρία ΤΟΤΤΟ σε σειρά σχολικών τσαντών έχει αποκομίσει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις μια και η ποιότητα, τα μοντέρνα σχεδία, σε συνδυασμό με την προσιτές τιμές κατέκτησαν τον τελικό καταναλωτή.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας διατηρώντας όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας, ενώ η φιλοσοφία μας βασίζεται στην συνέπεια, στην επιμέλεια και το πραγματικό ενδιαφέρον για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η συνεχής ανανέωση της γκάμας των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό των τμημάτων της εταιρείας μας, εξασφαλίζουν ότι οι ανάγκες και οι προσδοκίες των πελατών μας καλύπτονται πλήρως. Προκειμένου να εξασφαλισθεί ότι όλοι οι παραπάνω στόχοι μας επιτυγχάνονται σε μόνιμη βάση έχουμε πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008.

Επιπλέον, προκειμένου να ενισχύσουμε την εταιρική μας ταυτότητα στην αγορά, συμμετέχουμε με ενεργή παρουσία σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις όπως αυτή της Paperworld στη Φρανκφούρτη , της International Toy Fair στη Νυρεμβέργη, της International Stationery Fair στο Hong Kong , της Paperworld Middle East στο Dubai , της Insights X στην Νυρεμβέργη , αλλά και της School & office στην Αθήνα.