Οι Κοινές Δράσεις Save Your Hood και Must για ένα Καθαρό Περιβάλλον συνεχίζονται!

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτά

 

Η εθελοντική ομάδα Save Your Hood που κάθε εβδομάδα διοργανώνει δράσεις και καθαρίζει όλο και περισσότερες γειτονιές, συνεχίζει το μοναδικό της έργο με την υποστήριξη της Must!

save-your-hood-must-lykabittos-2021.

Πριν λίγο καιρό η ομάδα συναντήθηκε στον Λυκαβηττό, όπου ένας μεγάλος αριθμός μικρών και μεγάλων εθελοντών  συμμετείχε στον καθαρισμό της περιοχής.Παράλληλα η Διακάκης Εισαγωγική στήριξε την δράση, προσφέροντας στον εξοπλισμό των εθελοντών σακίδια Must Monochrome rPET, κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια!

Οι τσάντες Must παρουσιάζονται στις δράσεις ως ένα παράδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης προϊόντος από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται από τους εθελοντές ως ένα πολύ χρήσιμο backpack για όλα τους τα αντικείμενα.

Ανακαλύψτε τις περιβαλλοντικές δράσεις της ομάδας Save Your Hood στο www.saveyourhood.gr και μάθετε περισσότερα για το πώς οι σχολικές τσάντες πλάτης Must Monochrome rPET προστατεύουν το περιβάλλον.

Ακολυθήστε μας στα social media στο FacebookInstagram και στο κανάλι μας στο Youtube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις δράσεις μας!

Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας. Ας το προστατέψουμε! 

facebook
twitter
googleplus