Γιατί να διαλέξω μια τσάντα πλάτης με ύφασμα RPet

 

Ύφασμα RPet: Το καινοτόμο, ανακυκλωμένο, οικολογικό ύφασμα 

Το ύφασμα μιας τσάντας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που λαμβάνουμε υπόψη κατά την αγορά μιας νέας τσάντας πλάτης. Θέλουμε το ύφασμα να είναι ανθεκτικό, αδιάβροχο, ελαφρύ και πάνω απ’ όλα ποιοτικό!

Πώς θα σας φαινότανε όμως, εάν το ύφασμα θα μπορούσε να βοηθήσει και στην προστασία του περιβάλλοντος; 

Εάν θέλετε ένα ξεχωριστό, ποιοτικό και οικολογικό backpack τότε μάθετε περισσότερα για το ύφασμα RPet και τη νέα συλλογή τσαντών πλάτης Must Monochrome RPet.

Τσάντα πλάτης MUST MONOCHROME RPET: Μια νέα στυλάτη τσάντα πλάτης που αγαπά το περιβάλλον!

Τσάντες Πλάτης Must Monochrome RPet

Η νέα σειρά Τσαντών Πλάτης Must Monochrome RPet αποτελεί μια ξεχωριστή και οικολογική πρόταση, καθώς το ύφασμα της τσάντας είναι κατασκευασμένο από ένα υλικό που προέρχεται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια! Και πώς γίνεται αυτό; Τι σημαίνει RPet υλικό; Πώς η χρήση Rpet υφάσματος συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος;   

Διάβασε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ανακυκλωμένο RPet ύφασμα και κάνε την Κίνηση MUST… για την προστασία του περιβάλλοντος! 

Προϊόν με την ένδειξη RPet

Όταν ένα προϊόν έχει την ένδειξη RPet τότε το συγκεκριμένο προϊόν έχει κατασκευαστεί από την ανακυκλωμένη Ρητίνη Πολυεστέρα Polyethylene Terephthalate, δηλαδή το Πολυαιθυλενικό Τερεφθαλικό που βρίσκεται σχεδόν σε κάθε πλαστικό, και συγκεκριμένα σε πλαστικά μπουκάλια.

Η διαδικασία επεξεργασίας από Pet πλαστικά μπουκάλια σε RPet ύφασμα

Στην αρχή, τα ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια συλλέγονται, ταξινομούνται, πλένονται και κόβονται σε μικρά κομμάτια πλαστικού. Μετά από ειδική επεξεργασία, τα κομμάτια μετατρέπονται σε μικρές νιφάδες, και κατόπιν σε λεπτές ίνες. Τέλος, οι ίνες ενώνονται μεταξύ τους και σχηματίζουν ένα επεξεργασμένο ανθεκτικό ύφασμα.

Τα οφέλη του περιβάλλοντος από τη χρήση του υφάσματος RPet

Επειδή το PET είναι ένα δημοφιλές πλαστικό υλικό, η ανακύκλωση του για τη δημιουργία νέων προϊόντων συμβάλει αποφασιστικά στην προστασία του περιβάλλοντος. Ανάμεσα στους σημαντικότερους λόγους προτίμησης προϊόντων RPet, και συγκεκριμένα υφάσματος Rpet είναι:

#1 Το ανακυκλωμένο RPet ύφασμα είναι ελαφρύ, μη τοξικό και εξαιρετικά ανθεκτικό.

#2 Η επαναχρησιμοποίηση του πλαστικού ως πρώτη ύλη συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση της εξόρυξης πόρων και στην ελάττωση ποσοτήτων πλαστικών που δεν διασπώνται εύκολα.

Το όραμα μας για ένα καλύτερο μέλλον!

Must Monochrome RPet Collection

Η χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού RPet αντανακλά το όραμα της MUST.. με τη νέα συλλογή τσαντών πλάτης Must Monochrome RPet με σκοπό τη δημιουργία ενός κόσμου, δίχως πλαστικά που καταστρέφουν την οικολογική ισορροπία.  

Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας. Ας το προστατέψουμε!

Κάνε την Κίνηση Must… για ένα βιώσιμο και καθαρό περιβάλλον!

 

facebook
twitter
googleplus