Εγγύηση και Τρόποι χρήσης

must-monochrome-rpet

ΕΓΓΥΗΣΗ Μust…

Οι Must…  τσάντες παρέχουν εγγύηση 2 ετών καλύπτει πιθανά τεχνικά  ή κατασκευαστικά ελαττώματα του προϊόντος , όπως Υλικά: υφάσματα, περιφερικά υλικά και εξαρτήματα (πλαστικά, σιλικόνες, ιμάντες, θύρες USB)

  1. Ξηλώματα ραφής υπό κανονικές συνθήκες και τρόπους χρήσης του σακιδίου.
  2. Ελαττωματικά φερμουάρ(στο εξωτερικό μέρος του σακιδίου και τις εσωτερικές θήκες).
  3. Καθώς και 1 χρόνο εγγύησηγια τυχόν προβλήματα στις ρόδες και στην λαβή του τρόλεϊ.   

Η εγγύηση της “Must…”  ισχύει όταν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί υπό κανονικές συνθήκες και μόνο για τον σκοπό του προϊόντος, ακολουθώντας όλες τις σχετικές οδηγίες χρήσης.

Η εγγύηση δεν καλύπτει οποιοδήποτε πρόβλημα οφείλεται σε κακή χρήση της τσάντας, φυσιολογική φθορά των υλικών κατασκευής, επαφή με οξέα ή διαλύτες, κηλίδες, κραδασμούς, υπερβολική δύναμη, υπερβολική φόρτωση βάρους (πάνω από το προτεινόμενο) , κάψιμο, γρατζουνιές, απώλεια αφαιρούμενων εξαρτημάτων, έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες, παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, μηχανικές περικοπές, ζημίες που προκλήθηκαν από τρίτους , όταν δεν ακολουθούν σωστά οδηγίες φροντίδας ή από οποιαδήποτε τροποποίηση ή παρέμβαση στο αρχικό σχέδιο από άτομα εκτός του εργαστηρίου εγγύησης  επισκευών Must…

Για την έγκριση της εγγύησης είναι υποχρεωτική:

  1. Η υποβολή της απόδειξης αγοράς(μέσω φωτογραφικού υλικού ή υποβολή στον αρμόδιο πωλητή)
  2. Φωτογραφικό υλικόπου εστιάζει καθαρά στο σημείο της φθοράς του προϊόντος.

Τρόποι χρήσης σακιδίου:

Κανείς δεν θέλει να πονάει σε ώμους και μέση όταν κουβαλάει μια βαριά τσάντα! Ούτε φυσικά να ρισκάρει να έχει διαρκώς λάθος στάση στο σώμα του! Ένα σωστά φορεμένο και λειτουργικό Backpack θα σας βοηθήσει να στέκεστε σωστά και θα σας απαλλάξει από πόνους και ταλαιπωρία! Πρέπει όμως να το χρησιμοποιείτε σωστά!

  1. Φορέστε και εφαρμόστε σωστά τα δυο λουριά του Must… backpack σας.

 

Στην περίπτωση που στηρίζετε το σακίδιο σας στον έναν ιμάντα ο καταμερισμός του βάρους επιβαρύνει την σπονδυλική σας στήλη. Η σωστή χρήση των ιμάντων στήριξης μπορούν να μειώσουν τις πιθανότητες μυο-σκελετικών ενοχλήσεων και πιθανής σωματικής καταπόνησης ή βλάβης.

  1. Σφίξτε τα λουράκια των ιμάντων, ώστε να εφαρμόζει η εργονομική κατασκευή του σακιδίου στην πλάτη σας.

 

Μην σφίγγετε τους ώμους σας κατά την χρήση του σακιδίου, το βάρος πρέπει να εφαρμόζεται και να υποστηρίζεται στην πλάτη σας και όχι να κρέμεται σε αυτήν. Αυτή η λεπτομέρεια στην χρήση μπορεί να κάνει τις βόλτες σας πιο ξεκούραστε και ανάλαφρες.

 

  1. Χρησιμοποιείστε όλες τις θήκες και μοιράστε το βάρος που κουβαλάτε!

Τοποθετήστε λειτουργικά το κάθε αντικείμενο στην θήκη ώστε να καταμερίσετε σωστά το βάρος τους. Για πιο άνετο περπάτημα θυμηθείτε να φορτώνετε στο σακίδιο σας το 15% του βάρους σας. Το τμήμα ποιοτικού έλεγχου της “Must…” προτείνει μέγιστη φόρτωση σακιδίου στα 12 κιλά. Στην περίπτωση που αυτό ξεπερνά την αναλογία βάρους του σώματος σας,  σφίξτε τα λουριά των ενισχυμένων ιμάντων του σακιδίου για καλύτερη στήριξη.

 

  1. Προσθέστε στο σακίδιο σας τον όγκο αντικειμένων που του αναλογεί.

Μπορείτε να δείτε τη χωρητικότητα του σακιδίου σας σε λίτρα, στο συνοδευτικό καρτελάκι που φέρει στο κατάστημα. Υπολογίστε τον όγκο τον αντικειμένων που θέλετε να βάλετε μέσα σε αυτό και κάντε σωστή κατανομή του χώρου. Προσοχή! Μην ασκείτε πίεση στα φερμουάρ κατά το κλείσιμο του σακιδίου. Φροντίστε ώστε τα περιεχόμενα του σακιδίου να μην υπερβαίνουν σε όγκο τον διαθέσιμο χώρο του και να μην εξέχουν. Αν το σακίδιο δεν κλείνει σωστά η  πίεση που πιθανόν θα ασκηθεί για το κλείσιμο μπορεί να προκαλέσει φθορές είτε στο σακίδιο, είτε στα περιεχόμενα του.